Sund snak: lydhealing og meditation

April 22, 2022
Fri
22

Sund snak: lydhealing og meditation

4/22/2022 10:00
-
4/22/2022 11:30
The Playground

Kom med til Sund Snak og oplev, hvordan meditation og lydhealing kan være med til at forebygge stress og energiunderskud.

Du vil til arrangementet deltage i en gruppe-lydhealing og meditation. Underviser Annebeth Kaaris vil starte med at fortælle dig om meditationen, og om den kraftige lyd, fra gongen, som der vil blive brugt.

Herefter vil du blive:

Guidet ind i en meditation, som først indeholder en afspænding, og som dernæst vil førere dig til et visuelt sted.

Du vil derefter blive liggende på din måtte, hvor Annebeth Kaaris vil lave en lydhealing med sine smukke instrumenter.

Til sidst vil der være mulighed for, at du kan trække et engle/orakel kort. Annebeth Kaaris vil forklare dig, hvordan du kan gøre dette.

Hvad er meditation?

En guidet meditation kan bringe dig ind i en meditativ tilstand, hvor du næsten sover, men stadig kan høre underviser Annebeth Kaaris´ stemme og lydene omkring dig.

Du vil igennem den guidet meditation kunne opnå nye indsigter om enten dig selv eller livet i helhed.

Meditation giver dig en dyb indre ro, hvor du giver dig selv muligheden for at være i nuet, slippe bekymringer og endda ofte få svar på dine spørgsmål.

Hvad er lydhealing?

Lydhealing kan have en stor effekt på din krop og dit sind, fordi lydene er fyldt med overtoner og interferens, som er alt det, der gør at lyden vibrerer og skaber resonans i kroppen – både fysisk og følelsesmæssigt.

Du kommer dybere ind i en afslappet tilstand med lydhealing, fordi det ikke bare foregår på overfladen, men trænger helt ind i dine celler. Du er dermed selv en del af lyden og vibrationen, og dit nervesystem bliver vugget til ro. Det giver dig muligheden for at slippe blokeringer og skabe balance, så dine stærke selvhelbredende evner kommer i spil.

OBS

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe pude og tæppe til arrangementet.

Om underviseren

Annebeth Kaaris arbejder til dagligt som alternativ og holistisk behandler. Hun har en lang række uddannelser inden for feltet, b.la

lydhealing, tankefeltterapi, kropsterapi & massage, følelseshåndtering, coaching, yoga & meditation og kostvejledning.

Igennem sit daglige arbejde, hjælper Annebeth folk med at opnå en følelse af mere frihed og power, hvorigennem de kan opnå mere livskvalitet og selvværd.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er forbeholdt studerende, der er medlem af DM, MA eller Station. Hvis du kun er medlem af Station, kan du tilmelde dig kurset ved at sende en mail til dme@dm.dk. Er der ledige pladser, er andre medlemmer også velkomne.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM eller ved at sende en mail til dme@dm.dk. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 150. Dette sker af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

You might also be interested in...

No other events in this category.
GO TO TOP